Dubai’de profesyonel muhasebe hizmeti almak zorunlu mu?

Fakat bu iki konu da tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi artık Dubai’de çok ciddi bir şekilde denetime tabi ve doğru yapılmadığı takdirde ciddi maddi cezalara tabidir. Bu durumda EVET Dubai’de bir muhasebe şirketi ile çalışmak zorunludur.

Dünyanın ticaret merkezinde muhasebe zorunluluğunun olmaması bu zamanda düşünülemez bile, Dubai’de doğru muhasebe sistemi kurgulandığı takdirde, çok makul ve kabul edilebilir bir vergi sistemi ile yıl sonu hesaplarınızı sorunsuz ve cezasız bir şekilde kapatabilirsiniz.

Bir şirketin Muhasebe işlemlerinin çok ciddi ve hassas bir konu olduğu gerçeği ile şirket – muhasebe şirketi ilişkisinin kesinlikle ayni dil ve ayni kültürden olması gerektiğini her zaman savunuyoruz. Muhasebe’ de kesintisiz iletişim için en önemli konulardan biri iki tarafın karşılıklı eksiksiz bir şekilde anlaşabilmeleri ve iki tarafın en sağlıklı sonucu çıkarabilmesi için ayni dilde iletişim kurmaları gerekmektedir. Ana dilleri Türkçe ve İngilizce olan profesyonel kadromuz ile sizlere kusursuz hizmet sunmak için Dubai'de muhasebe ve vergi hizmetlerini başlattık.

Dünya’ da en ağır vergi yasaları İngiltere’ de bulunmaktadır. İngiliz vergi sisteminde uzun süre tecrübe edinmiş profesyonel kadromuz, Sektördeki global, en güçlü firmanın yetkili profesyonel çözüm ortağıdır. Teknolojik bir muhasebe altyapısı ile işlemlerinizi güvenle dünyanın her yerinden yürütebilirsiniz.


Profesyonel Muhasebe danışmanlarımız ile tanışmak ve destek almak için bize ulaşabilirsiniz.