Dubai Serbest Liman ve Bölge (Free Zone) Şirketi kurmak

Profesyonel danışmanlık almak, süreci sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı ve başarılı bir şekilde sonlandırmanıza yardımcı olur. Dubai’de yerel şirketler haricinde özel olarak hizmet veren birçok serbest bölge bulunmaktadır.

Ortac International Accounting, Dubai’ nin en aktif ve teknolojik çalışan serbest bölgesi IFZA’ nın yetkili çözüm ortağı olmuştur. IFZA ile Ortac arasında yasal İş birliği sözleşmemiz imzalanmış ve sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için en üst seviyede ilişkiler kurmaktadır.

Dubai’de sahip olacağınız Serbest Liman şirketi ile Dubai’ de Neden Şirket Kurmalıyım? Başlıklı yazımızda belirttiğimiz gibi birçok ayrıcalık ve avantajlardan faydalanabilirsiniz. Sadece 7 iş günü içerisinde tüm şirket belgeleriniz, 2 yıllık yatırımcı vizeniz ve kimlik kartınız ile banka hesabınızı açarak hemen iş yapmaya başlayabilirsiniz.

Profesyonel danışmanlarımız her adımda sizlerle birlikte hareket ederek baştan sona işlemlerinizin kusursuz tamamlanmasından sorumludur. VIP hizmet paketlerimizden ücretsiz faydalanmak için hemen başvurabilirsiniz.